Trudi

 

Na 30 jaar gewerkt te hebben als oefentherapeut Cesar en adem- en ontspanningstherapeut, ben ik in 2019 afgestudeerd als osteopaat. Mijn thesis ging over het effect van osteopatische behandelingen op het welzijn van medewerkers in het bedrijfsleven. De resultaten zijn veelbelovend en mijn doel is later in een grotere setting dit onderzoek nog eens te doen.

Ik woon in Wijk aan Zee, heb een praktijk in Beverwijk en sinds maart 2022,
werk ik ook in Driehuis met 2 collega's.
Ik verwonder me nog steeds over de mooie effecten van osteopatisch handelen en ben blij met osteopathie aan het werk te zijn.  In 2023 heb ik de opleiding kinder-osteopathie aan de Osteopathie Schule Deutschland in Hamburg afgerond.
Mijn twee collega's en ik nemen voor elkaar waar bij ziekte of vakantie.

Ik voel me bevoorrecht een kleine rol te mogen spelen in de gezondheid en welzijn van iedereen, van jong tot oud.

Mijn hobby’s zijn o.a. dansen en muziek. Ik werk (vrijwilligster) als bestuurslid van Cultural Villages of Europe.

Samen met mijn man wandel ik graag in de bergen en samen met onze vrienden fietsen we door Europa heen.